dijous, 19 de març del 2020

Recomanacions per aquest dies de confinament!


Benvolgudes famílies.
Aquests dies en els que els nens i nenes no poden venir a l’escoles suggerim o recomanem, no són tasques obligatòries, diferents activitats que els i les alumnes poden realitzar a casa:
-      -  Mirar contes, repàs dels contes que hem anant treballant al llarg del primer i segon trimestre com ara: El lleó i el ratolí, En tabalet, El cargol i l’herba de Poniol, la Rateta que escombrava l’escaleta, els tres porquets.....o qualsevol conte que sigui adient per aquestes edats. Escoltat i cantar cançons, ballar, escoltar audicions....
-       - Fer seriacions ( de 2 o 3 elements) classificacions o agrupaments amb diferents materials que tingueu a casa; Taps, botons, pinces, colors, peces de construcció, joguines, pasta, pedres....
-       - Activitats que treballin la motricitat fina : Estripar/ esquinçar papers, plastilina, jugar amb pinces, sorra, farina, arròs...jugar a fer construccions, encaixos, enfilar, cordar i descordar botons, així com dibuixar, pintar, punxar, fer pintura sempre procurant que agafin correctament  les eines.
-        Fer jocs de relacionar  grafia- quantitat i practicar el grafisme dels números treballats ( 1-2) i continuar treballant el nom.
-       - Fer experiments i manualitats amb diferents materials que tingueu per casa, com ara : pasta de sal, collage, inventar o construir coses amb  (rotllos de paper de vàter, cuina, caixes, tetrabricks, pots, pals....)
-       - Repàs de les figures geomètriques treballades : Cercle, esfera, quadrat, cilindre, triangle. Podeu jugar a buscar coses per casa que tinguin aquestes formes.
-        Aquí us deixo algunes idees de plataformes i webs que també ofereixen diferents recursos:

       - Pinterest














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada